<!-- /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-parent:""; margin:0cm; margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:12.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman";} @page Section1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 2.0cm 70.85pt 2.0cm; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;} div.Section1 {page:Section1;} -->

vain kahdenkymmenen minuutin matka kaupungista ja olen maalla. ei niin suuresta kaupungista, mutta kaupungista kuitenkin. ilma on raikkaampaa, lumi on puhtaampaa ja tähdetkin näkyvät kirkkaammin.

 

aurinko lämmittää vielä viimeisillä säteillään. taivaanranta on purppura. aurinko laskee jo tuonne.

 

ajatella, kesällä voin mennä tästä veneellä. lupaan ja vannon, muistan tämän hetken, kun on lämmin ja kuljen shortseissa.

 

kuulen kuinka lumi narskuu kenkieni alla. isän askeleet kuuluvat vähän kauempana. välillä se pysähtyy kuuntelemaan kuuluisiko pöllöjä, luulen.

 

katselen eläinten jälkiä lumessa. tuosta on mennyt kettu ja tuon pensaan alle menee myyrien valtatie.

 

koira tahtoisi vielä jäädä, ehkä minäkin. hämärä on hiipimässä hiljaa kuitenkin jo idästä.

 

auton valot välähtävät, isä on avannut ovet. istahdan etupenkille isän viereen. hengitän vielä raikasta ilmaa ja katsahdan viimeisen kerran mökkisaareen. suljen oven ja radio alkaa soida. hei hei, nähdään taas. tuskin maltan odottaa kesää !

- rosie