Nyt, pitkästä aikaa ja toivottavasti pitkän aikaa, on hyvä olo. En nyt tarkoita fyysistä hyvää oloa (tuli tehtyä 10km lenkki!) vaan pikemminkin henkistä hyvää oloa. En jaksa jaaritella siitä sen enempää. Eihän kukaan tiedä kuinka kauan tätä henkistä hyvinvointia kestää (no kornii hei), mutta nyt tällä hetkellä on hyvä olla.

Joulu on täällä ihan kohta! Syksy meni niin järjetöntä vauhtia, että vaikee käsittää, joulukuun neljäs (20 päivää OMG :---DD). Tulisipa tänne edes vähän lunta, kun tollanen musta maa ei oikein saa aikaan mitään jouluviboja. Huomenna menen ostamaan joululahjoja ja olen ostanut jo myös joulukortti tarvikkeita. Joululahjojen ostaminen ja antaminen on kyllä ihan parasta joulussa heti ruuan ja sen tunnelman jälkeen!

Joulun jälkeen vois mun puolesta tulla jo kesä. En vaan oo ollenkaan lumi-ihmisisä (talvi-ihmisistä puhumattakaan!). Tähän talveen pätee mulla vähän sama juttu kuin tuohon mökkeilemiseen: tietyn aikaa se on hauskaa ja jollain hullulla tavalla ehkä jopa luksusta, mutta sitten kun se alkaa kyrpimään, niin todella kyrpii. Onhan se jonkun aikaa hauskaa, ihanaa ja luksusta pukeutua lämpimästi ja tsiigailla lunta ja hypellä järven jäällä, mutta rajansa kaikella. No mieluumin kuitenkin sellainen kunnon talvi, kuin onneton... räntäsade, pimeys ja mustaa joka puolella! AHH

Se ulkomaanmatka. En kestä! Haluun lämpöseen, aurinkoon, käyttää bikineitä + muita kivoja KESÄvaatteita, rusketuksen. Piste. Ja kiitos!

No joitain mieltä masentavia asioita löytyy, ofc. Kuten nyt esimerkiksi: ysin enkulla kokeesta saatu 7½, halleluja, mutta tehtyä ei saa tekemättömäksi (fuck you passive!). Paritanssia maanantaina koulun liikassa, halleluja, meidän luokan limajätkät; here i come! Ja vielä yksi sana PIMEYS.

Nyt perjantai-ilta jatkuu iloisesti maailman ihanimman TV-sarjan parissa (Heartbeat, all my love) syöden uutta suklaalempparia. Huomenna odottaa shoppailureissu ja jääkiekkopeli. Nyt, moimoii!

 

ps. kiitos meidän luokan jätkien, mun päässä soi terojen koettelmus ja pensseli-setä sekoituksena. älä edes kysy! :-----D (youtube>>)