olenko ainoa, jonka mielestä kesä on jokseenkin yliarvostettua? on suunnitelmia ja kuvitelmia, joita sitten kesällä toteuttelisi kovaan tahtiin. no oli niitä toki minullakin- liikaa.

pitäisi kai muistaa, että kesä heittää ihmiset aina aivan järkyttäviksi laiskamadoiksi. kaikki pienetkin jutut, mitä olin suunnitellut tekeväni kesän aikana, ovat kummasti vieläkin tekemättä. esimerkkinä nyt vaikka iTunesin lataaminen koneelle (!!!), peilipöydän laatikon siivoaminen tai vaatteiden vieminen kirpparille (helpommin keräykseen)... esimerkit nyt ovat harmittomimmasta päästä, mutta miten suurten suunnitelmien laita?

minulla ei ollut suuria suunnitelmia: tiesin, että ulkomaille en nyt kesällä pääse ja lottovoittokaan on ihan realistinen ajatus. toki elättelin toiveita, että heinäkuussa lähtisimme siskoni kanssa kreikkaan iskemään miehiä, mutta millä rahalla? ja sisko tuskin oli elätellyt samanlaisia toiveita :D

kesälle asetetaan niin paljon toiveita ylipäänsä. ehkä tämä kesä on se, jona löydän sen unelmieni prinssin (ahh<3)... tuskimpa vaan, sanon minä! jos kesäprinssin odotat löytäväsi, niin eiköhän se kävele vastaan loskaisena sunnuntaiaamuna, jolloin podet pahimmassa tapauksessa elämäsi kankkusta. loskaprinssi tulee ja pelastaa aspiriini-hevosella ja sateenvarjolla, great...

aurinko paistaa täydeltä terältä, ahh ihanaa! vai onko? voin kuvitella, voin muistella, ihanan perheloman. ilmastoimaton auto, totta kai, yhdellä on vessahätä ja toinen haluaa jäätelöä (jolla tietysti sotkisi itsensä ja auton). äiti on kartanlukijana, totta kai, ja isä on hermostuneena ratissa kun kakarat huutaa takapenkillä. rentouttavaa!

kai se on vaan tämä suomalaisuus. kesä on ainoa vuodenaika, jolloin ... no on edes vähän jotain elämää. örinä-mörinä-papparaiset piristyvät ja heittävät paidat pois päältään, festarikansa bailaa ja ihmiset uskaltavat paljastaa säärensä! kesän odotetaan tuovan elämään valoa, ja kesällä toivotaan saavan jotain, mikä tuo valoa talvellakin (kesäprinssi ahh). kesällä voi inspiroitua, vaikka vaan laiskottelemalla. voi olla tekemättä mitään. mitä, ylihuomenna alkaa koulu?

loogisuus, mikä se on?