Mulla on paljon sanottavaa. En edes tiedä, mistä aloittaisin! En edes tiedä, oikeastaan, mistä kirjoittaisin. Haluaisin oman blogin, ihan erilaisen, ei näin henkilökohtaisen. Ehkä henkilökohtaisemman- tai sitten ei. Blogi voisi käsitellä kaikkea, enimmäkseen tulevaa vaihto-oppilasvuottani. Blogilla voisi olla lukioita. Blogiin voisi laittaa kuvia. Blogi voisi olla muualla kuin (paskassa) vuodatuksessa. Ja jos ihmettelet, että mullahan on jo blogi, mutta tää blogi ei ole enää yhtään mua. Kornia, eikös, mutta vaan niin totta. Haluan blogin, jossa voin kertoa normaalista elämästäni. Täällä kirjoitukset ovat lähinnä a) valitus/vuodatus(ehhe)/semi-agsti-kirjoituksia tai b) joitain outoja kirjoituksia tekniikan vallankumouksesta tai muusta sellaisesta......... (Vuodatus on toki Vuodatuksia varten, mutta en useinkaan ole Vuodatuksellinen ihminen. Ja jos Vuodatustarve tulee, minulla on päiväkirja, joka on sinänsä aivan sama kuin tämä: kukaan ei lue kumpaakaan, ei blogia, ei päiväkirjaa.) Ottaen huomioon myös ylläolevat, lähes joka postaukseen liittyvät, blogille erittäin ominaiset a),b),c)-listaukset jostain satunnaisesta aiheesta, jotka eivät ehkä ole kauhean mielenkiintoisia, mutta hyvä tapa havainnollistaa ja korostaa tietyn asian a) ärsyttävyyttä, b) täkreyttä, c) turhuutta.

Joka tapauksessa uuden blogin perustamiseen liittyy monia ongelmia. Ja ei, en tee listausta a), b),c), vaikka se olisikin erinomainen havainnollistamaan ja selkeyttämään tätä(kin) asiaa. (Suluissa olevat sanan merkitystä hiukan muuttavat lisäykset ovat myös blogille erittäin tyypillisiä.)

Nimen keksiminen tuottaa vakavia vaikeuksia minulle. Olen monta kertaa, usein nukkumaan mennessä, leikitellyt asialla, että minulla olisi uusi blogi, jossa käsiteltäisiin sitä ja sitä, ja sen nimi olisi... Muutamia, ehkä varteenotettaviakin, nimiehdotuksia on pulpahdellut mieleeni (sitä ja sitä = blogi siis enimmäkseen käsittelisi vaihto-oppilas juttuja, mutta toki paljon muutakin): Me, Myself and UK, A DREAM, (Like) A dream come true, Nimi & Great-Britain, Nimi goes Brittish, Learning Brittish Accent, This is my cup of tea....... Help?

 

CONTINUE >>>>