Joulu meni hyvin, sain mieluisia lahjoja ja ruoka oli hyvää! Nyt on kuitenkin vuosi 2009 ihan lopuillaan, joka on kyllä kummallista, että päätin kirjoittaa jotain kuluneesta vuodesta.

Vuosi alkoi aika mitäänsanomattomin merkein, en muista alkuvuonna tapahtuneen oikein mitään mielenkiintoista. Eiköhän ajatukset pyörineet yhden pojan, sekä hiukan sekaisten kaverisuhteiden ympärillä. Jossain vaiheessa kevättalvea tilattiin lennot Italiaan ja matkan odotus alkoi.

Italiassa oli hauskaa äidin ja isän kanssa. Siellä tuli tehtyä muutamia erittäin onnistuneita ostoksia, nähtyä uskomattoman kauniita taloja ja jopa taivaallisia maisemia (+ miehiä!), syötyä ihania jäätelöannoksia, nautittua ihanista tuoksuista ja vierailtua historiallisilla paikoilla. Garda-järvi kuhisi turisteja, sillä olimme siellä pääsiäisenä. Italialaiset miehet, kuten edeltä saattaa ymmärtää, ovat tulisia ja ehkä komeimpia maailmassa.

Italiasta palattuani sain kuulla, että eräät "kaverini" haukkuvat minua selän takana. No, ei se mitään pahempaa ollut ja suuttumus/ärtymys/vitutus-puuskan jälkeen tilanne laantui, ja annoin ihmisten olla omassa arvossaan.

Kesäloma alkoi muistaakseni erittäin lämpimässä säässä. Lämpötila viikonloppuna nousi lähelle, jossei jopa yli, kolmenkymmenen asteen. Olimme siskoni sekä serkkuni kanssa mökillä ottamassa aurinkoa ja uskaltauduimme jopa uimaan. Vesi olikin yllättävän lämmintä! Samana päivänä kuulimme Air Francen koneen kadonneen, eli tippuneen. Uutinen tietenkin järkytti sekä kummastutti suuresti.

Musen keikan liput tulivat myyntiin kesäloman alkupuolella. Silloin alkoi odotus, joka tosin laantui kesän ja tulevan syksyn mittaan. Välillä jopa unohtui koko keikan olemassa olo.

Kesä oli lämmin. Ainakin mieleeni painui ne lämpimät, kuumat päivät jotka vietin mökillä siskoni kanssa ottaen aurinkoa, uiden ja syöden vesimelonia. Kesän aikana aloin valokuvaamaan enemmän kuin ennen, ja opettelinkin (ja opettelen edelleen) isäni järkkärin käyttöä.

Heinäkuussa matkustimme siskoni kanssa Espooseen vahtimaan serkkuni koiria. Matkalle sattui vastoinkäymisiä melkoisesti: olin mahataudissa lähtiessämme sinne, koirien kuopus päätti asioida sisälle useampaan otteeseen ensimmäisenä yönä sekä automme hajosi moottoritielle tullessamme Helsingin keskustasta! Kokonaisuudessaan oli hauskaa, ja näillä vastoinkäymisillekin naurettiin jälkeenpäin.

Kävimme myös sukulaisten luona Pohjanmaalla isäni ja siskoni kanssa. Sielläkin oli mukavaa, kävimme Power Parkissa ja söimme ylihyvää ruokaa, uimme ja saunoimme.

Kotikaupunkini pesäpallo joukkue oli voittaa pesäpallon suomenmestaruuden. Joukkueen vuoksi tuli istuttua katsomossa tunti jos toinenkin. Tunnelma, niin stadionilla kuin kotonakin TV:stä pelejä katsoessa oli huikeaa!

Syksy tuli ja koulu alkoi. Olin, ja olen edelleen, koulun vanhimpia, mikä nyt ei tosin ole kovinkaan kummoista. Musen keikalla, joka oli ehkä syksyn ainoa kohokohta, oli aivan järjettömän hauskaa. Koko päivä oli kaikin puolin onnistunut! Placebon keikalla oli ihan hauskaa, mutta se ei sytyttänyt samanlaisia tunteiden sinfoniaa (?!) kuin Muse.

Joulu alkoi lähestyä, kuin myös uusi vuosikin. Joululahjat ostin kerrankin melko ajoissa ja olin niihin melko tyytyväinen. Saamani lahjat, kuten sanoin, olivat mukavia.

Olen tehnyt syksyn aikana paljon hyviä ostoksia ja kaverisuhteet ovat lämmenneet. Olen melko tyytyväinen vuoteen 2009, mutta: aika, mihin sä katoat?

ps. olen pahoillani kaikista kirjoitusvirheistä!