Jotenkin mua harmittaa ihan hirveesti, että en pääse enään samaan joulutunnelmaan kuin pienenä. On niin vaikea uskoa, että on taas joulu. Siihen tunnelmaan, että jouluaattoa odottaa ihan järjettömän paljon. Toisaalta se on ihan hyvä, silloin ne joululahjat oli ehdottomasti parasta joulussa. Nyt tärkeää on vaan se tunnelma, kuinka kaikki hiljentyy ja viettää joulua niin harmonisesti. Ehkä olen päässyt siihen oikeaan joulutunnelmaan sisälle, sisälle siihen, mikä joulun tarkoitus ja sanoma oikeasti on.

Joululaulut, -ohjelmat, -koristeet, -tuoksut... kaikki on vaan niin täydellistä. Kuinka kaikki tietää, mistä joulussa on kyse. Samankaltainen juhla joka puolella maailmaa. Olen ostanut kaikki lahjat, pieniä juttuja pitää tosin vielä käydä ostamassa siskon lahjaan. Paketoiminen on niin ihanaa, ja on niin ihanaa nähdä toisen avaamassa juuri sinun antamaa pakettia.

Oi vitsit, se on siis joulu taas. Ja nimenomaan taas, koska musta tuntuu kuin joulu olisi ollut juuri vasta. Ja taas alkaa uusi vuosi, niin se yks kokonainen vuosi vaan vierähti. Ihan käsittämätöntä, kuinka aika vaan menee eteenpäin ja ...

No tänään alkoi joululoma ja todistus on ihan hyvä. Olen aika tyytyväinen itseeni, lukuaineiden keskiarvo 8.8888.. eli pyöristetääkö se sitte niinkun 8,9?

Mutta joulutuulelle saa ehdottomasti John Lennonin So this is Christmas-biisi, joka on ehkä maailman hienoin joulubiisi ikinä!

Jos ei ennen joulua nähdä, niin hyvää joulua kaikille! <3 puss och kram!