Päivät ja viikot menee eteenpäin hirveällä vauhdilla! En aina oikein ymmärrä, että taasko se on jo maanantai. Viime yönä heräsin, tunsin kurkkukipua ja nuhaista nenää. Ei yhtään mukavaa! No, nyt nenä vuotaa, mutta kurkkuun ei onneksi enää koske. Viikonloppuna olin vauhdissa koko ajan, jos verrataan muihin kuluneisiin viikonloppuihin siis. En siis ehtinyt tehdä mitään tavanomaisia viikonloppujuttuja, joten päätin pitää pikkusunnuntain nyt maanantai-iltana!

Aion siis mm. olla koneella ja selata jopa lookbook.nu'ta, sillä sitä en ole tehnyt aikoihin! Olen muutenkin nykyään todella vähän tietokoneella, ihme kyllä. Aion myös syödä jäätelöä (cappucino ah!), kuunnella musiikkia/radiota omassa huoneessa, lukea, piirtää ja katsoa TV:tä (salatut, kuristaako ritva severin??? ja frendit!)! Pikkusunnuntait on varmaan ihan kivoja, tämä taitaa olla ensimmäinen laatuaan.

En ole tainnut tännekään vähään aikaan kirjoitella, mutta ei kyllä mitään kovin ihmeellistä ole ehtinyt tapahtua. Olen viettänyt hauskoja päiviä/iltapäiviä/iltoja kavereiden kanssa kavereiden kotona tai jossain kaffittelemassa. Kaffittelemassa on ehkä väärä ilmaisu, sillä itse vihaan tavallista kahvia, cappucino tai joku latte menee kyllä. Kaffittelemassa juon kaakaota, johon yksi kiva tarjoilija laittaa strösseleitä, mutta toiset ei. No, se kiva tarjoilija onkin mies, ja miehet on aina anteliaampia!

Lisäksi ollaan suunniteltu äidin kanssa matkaa huhtikuun lopulle! Ei me kyllä tiedetä vielä, että minne lähdettäisiin, mutta kaipa tuo selviää. Haluaisin paikkaan, jossa voisin ostaa kaikkia kivoja vaatteita ja käyttää avokkaita. Oii!

Tällä viikolla aion mennä kotikaupunkini jääkiekkoseuran peliin kaverini kanssa. Aion mennä myös johonkin jumppaan yhdelle kuntosalille siskoni kanssa, mikäli en tästä tule kipeämmäksi. Minun oli tarkoitus mennä sinne huomenna, mutta taidan lykätä menemistä torstaihin.

Jaahas, nyt taidan ihan virallisesti aloittaa pikkusunnuntain!